Susanna – Suvililja Photography

Susanna

Hei! Olen Susanna Lehto, eläinrakas valokuvaaja Vantaalta.

Olen asunut koko ikäni Vantaalla, vaikka asuinpaikka kunnan sisällä on muuttunut useampaan kertaan. Kolmessa vuosikymmenessä kotikunta ympäristöineen on tullut hyvinkin tutuksi, ja hyödynnän tätä kotiseututuntemusta mielelläni myös valokuvauspaikkojen valinnassa. Siinä, missä asiakaskuvausten tekeminen tutuissa maisemissa on ihanaa, minusta löytyy myös sen verran seikkailumieltä, että lähden ilolla tutustumaan myös uusiin paikkoihin: ensimmäisellä kerralla uusi ja tuntematon on jo toisella kerralla ainakin jossain määrin tuttu.

Eläimet ovat kuuluneet tavalla tai toisella osaksi elämääni niin kauan kuin muistan. Eläimet ovat minulle se juttu, joka saa silmäni loistamaan kerran toisensa jälkeen ja ajantajun katoamaan. Niinpä olenkin todella onnekas, kun saan tehdä työtäni sekä ihmisten että eläinten kanssa.

Entä mitä tekee valokuvaaja niinä hetkinä, kun hän ei tutkaile lemmikkiä kameran etsimen läpi? Tietysti kyselee valokuvattavastaan ja uppoutuu kuuntelemaan tarinoita lemmikin elämästä.

Kiinnostus valokuvattaviin näkyy sitten lopputuloksessakin, kunkin lemmikin itsensä näköisissä valokuvissa.

Valokuvaajan identiteettini lisäksi yrittäjyys on minulle tärkeä. Siirryin aikoinaan palkkatyöstä yrittäjäksi, jotta minulla olisi suuremmat mahdollisuudet vaikuttaa työhöni, sen sisältöön ja laatuun. Halusin päästä vaikuttamaan erityisesti siihen, että saan tehdä työni niin hyvin kuin osaan ja voin seistä ylpeänä työni tulosten takana. Edelleen minulle on sydämen asia, että asiakkaani saavat parasta mahdollista palvelua ja parhaita mahdollisia valokuvia ja kuvatuotteita: Olen tässä juuri sinua varten ja teen tätä työtä sinun rakkaidesi ja sinulle tärkeiden hetkien ikuistamiseksi kuviksi, joissa muistot säilyvät konkreettisesti läpi ihmiselämän.

Kenen tai minkä haluaisit kulkevan mukanasi koko loppuelämäsi? Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä ohikiitävistä hetkistä ikuisia! 


Varaa aika valokuvaukseen!