Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Valokuvaus miljöössä tai studiossa 149 €

  • tutustuminen ja kuvauksen suunnitteleminen sähköpostitse tai puhelimitse
  • valokuvaus: kuvausaikaa noin 1 tunti, tarvittaessa enemmän
  • matkakulut pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa

 

Koiran valokuvaus miljöössä voi olla mukava irtiotto arjesta niin koiralle kuin omistajallekin. Koirakuvaus miljöössä minun kanssani tarkoittaa käytännössä sitä, että lähdemme yhdessä ulkoilemaan etukäteen valittuun paikkaan sen mukaan, minkälaisia otoksia koirasta halutaan. Koiran näkökulmasta valokuvaus muistuttaa siis pitkälti päivittäisistä rutiineista tuttua lenkillä käymistä, tosin sillä erotuksella, että kuvauspaikka saattaa olla sille uusi ja lisäksi sopivien kuvauspaikkojen kohdalla pysähdellään vähäksi aikaa ottamaan valokuvia, sen jälkeen lenkki taas jatkuu. Näin koira saa varmasti taukoja mallin tehtäviensä lomassa ja valokuvaus pysyy sille mahdollisimman mielekkäänä.

Valokuvaus voidaan tehdä myös ihmis(t)en kanssa esimerkiksi rippi- tai valmistujaiskuvauksena tai ihan vain koira- ja ihmisystävysten ikuistamiseksi yhdessä.

Valokuvaus varataan allekirjoittamalla kuvaussopimus ja maksamalla valokuvauksen hinta 149 €. Kuvatuotteet laskutetaan myöhemmin erikseen, kun olet nähnyt valmiit digikuvat ja saanut rauhassa valita haluamasi tuotepaketin.

Tuotepaketit